Valet Pro Snow Foam Yıkama Köpüğü Çeşitleri Nelerdir?

Valet Pro Snow Foam Yıkama Köpüğü Çeşitleri Nelerdir?

Yelpazemizde her biri kendi yeri olan ve bir görev için özel olarak formüle edilmiş 4 adet bulunmaktadır.

Valet Pro Ph Neutral Snow Foam - Yıkama Köpüğü  yelpazemizdeki ilk pH Snow foam. Bu ürün, işi uygun bir fiyata yapmasıyla ünlendi. Uzun süre kalacak, mükemmel bir Snow foam kalın, yapışkan bir köpük film sunar. ValetPRO'yu genel olarak keşfetmemiş olsanız bile, bu Snow foam son yıllarda radarınızdadır. Sektördeki değişiklikler boyunca bu köpüğü optimize etmek ve modernize etmek için çeşitli formülasyon değişiklikleri yapıldı, ancak sonunda aynı formül kaldı.

Ardından Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam - Yıkama Köpüğü - bir alkali gibi temizleyen ama aynı zamanda pH Nötr olan bir köpük, trafik kirinin çıkarılması ve böcek kalıntıları için mükemmel bir seçimdir. Yüksek konsantrasyonda olduğunuz için, foam lance aparatınızda daha az ürün kullanmanız gerektiğini fark edeceksiniz ve bu da onu paranızın tam karşılığına getirecektir. Bu ürünün doğası gereği, doğal olarak pH Neutral & Foamula 1 benzerlerinden daha az köpüklüdür , ancak daha fazla köpük her zaman güçlü değildir!

Valet Pro Foamula 1 Ph Nötr Yıkama Köpüğü, son yıllarda Ph Neutral Snow Foam ve Advanced Neutral Snow Foam arasında hibrit olmak için piyasaya sürüldü… Advanced Neutral gibi, alkali benzeri temizleme gücüne sahiptir, ancak Ph Neutral Snow Foam gibi meraklıların sevdiği köpüklü görünüme sahiptir! Bu formülasyon, bir snow foamdan isteyebileceğiniz şeylerin çoğunu sunduğu için hızla en çok satan ürünlerden biri haline geldi.

Yelpazemizdeki tek alkali Snow foam, Valet Pro Yoğun Kir Sökücü Köpük - Snow Combo 2 Bu ürün, cilalama ve koruma öncesi dekontaminasyon çalışmaları için mükemmeldir; katran, serpinti, ağaç reçinesi vb. gibi her türlü yüzey kirleticisini parçalayacaktır, ancak buna ek olarak mumları ve sızdırmazlık malzemelerini de çıkaracaktır (bakım yıkaması için ideal değildir)! Arabanızı sıfırlamak için agresif temizlik içeren bir şeye ihtiyacınız varsa, Snow Foam Combo 2 tam size göre.

Bu Kar Köpüklerinden biriyle ilgileniyor musunuz? Ürün yelpazesini burada keşfedin: https://www.tasdemirdetailing.com/valet-pro

Araç bakımı tutkunuzu görüyor ve size aracınızın görünümünü iyileştirme yeteneği sunuyoruz, böylece zahmetsizce elde edebileceğiniz sonuçlardan memnun oluyorsunuz. ValetPRO, dünya çapında ticaret, perakendeciler, profesyonel detaycılar ve otomobil tutkunları için tercih edilen güvenilir bir markadır.

Valet Pro Snow Foam arasındaki temel farkları hızlı bir şekilde açıklayan kısa bir video aşağıda, dilerseniz inceleyebilirsiniz

 

 

 

Etiketler: araç bakım,yıkama köpüğü,valet pro
Kasım 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR