Gyeon Wet Coat nedir? Nasıl kullanılır?

Gyeon Wet Coat nedir? Nasıl kullanılır?

Gyeon Q2M WetCoat boya koruma ve cila etkili hidrofobik yüksek su iticilik veren bir güçlendirici olarak kullanabilir ve kullanımı çok kolaydır. Kullanıma hazır, basit ve püskürtme yapıldıktan hemen sonra durulama ile anında olağanüstü sonuç verir.

ANINDA KENDİNİ TEMİZLEME ÖZELLİĞİ VAR MI?

Q2M WetCoat, dakikalar içerisinde anında dayanıklı koruma sağlayan, devrim niteliğinde sızdırmazlık maddesi olan spreydir. Sadece püskürtüp durulamak yeterlidir. Asıl avantaj, yoğun bir parlaklık ile birlikte hemen etki eden hidrofobiklik ve kendi kendini temizleme etkisidir.

TÜM YÜZEYLERDE KULLANIMI MÜMKÜN MÜ?

Q2M WetCoat’ın en büyük faydası, aracınızın hemen hemen her dış yüzeyinde kullanıma izin veren çok yönlü bir karakterdir. Yalnızca boyaya değil, aynı zamanda plastik ya da metal kaplamalara, jantlara, camlara da uygulanabilmektedir.

WET COAT NEDİR?

Q²M WetCoat, anında hidrofobik etki veren bir güçlendirici sızdırmazlık maddesidir.  Güçlü bir su itici ve kendi kendini temizleme maddesi olarak kabul edilmelidir.

NASIL KULLANILIR?

Aracınızı Ph nötr bir şampuan veya yıkama köpüğü ile temizleyin. Su ile durulama işleminden sonra temiz, ıslak bir yüzeye bolca püskürtün (bir araç için yaklaşık 100 ml ve 2-3 parça uygulama şeklinde) ve hemen durulayın. Mümkünse durulama işlemini tazyikli su ile yapınız. Kurumasına izin vermeyin.

Bu ürün, yıkama işlemi sırasında temizlenmiş herhangi bir aracın ıslak kısımlarına uygulanacak şekilde tasarlanmıştır.

Q2M WetCoat’ı sadece ıslak ve serin bir alanda uygulayın. Ürünü asla doğrudan güneş ışığında kullanmayın. Uyguladıktan sonra hemen Q2M WetCoat’ı yıkayın. Ürünün durmasını veya reaksiyona girmesini beklemeyin. Durulama esnasında reaksiyon gerçekleşir. Eldiven ile ya da el ile yaymayın.

ÜRÜN KULLANIMDAN SONRA NASIL SAKLANIR? BİR KEZ AÇILDIKTAN SONRA RAF ÖMRÜ NE KADARDIR?

Sprey başlığı kapalı konumda sabitleyin. Kuru, karanlık ve serin bir yerde saklayın. Donmasına izin vermeyin, güneş ışığına maruz bırakmayın.

Q²M WETCOAT BOYA İŞİME VEYA KAPLAMAMA ZARAR VERİR Mİ / DEĞİŞTİRİR Mİ?

Hayır. Hiçbir şekilde zararı yoktur. Fakat ürünün yüzey üzerinde kurumasına izin vermemeniz gerekmektedir.

ÜRÜNÜ KARIŞTIRMAM GEREKİYOR MU?

Hayır, sadece sprey şeklinde uygulama yapılır ardından durulama işleminde geçilir.

Q²M WETCOAT UYGULADIM VE ARACIMDA NOKTA ŞEKLİNDE İZLER VE YAĞLI BİR DOKUNUŞ VAR, NEDEN?

Çok fazla ürün kullanılması nokta şeklinde izlere neden olacaktır – Çözüm için ilgili paneli tekrar yıkayarak devam edin ve tekrar uygulayın.

HANGİ AMBALAJLARI VARDIR?

Şu an üretici tarafından piyasaya sürülen 500 ML - 1000 ML - 4000 ML şeklinde olarak 3 ebatı vardır.

Buraya tıklayarak ürünün tüm ebatlarına ulaşabilirsiniz

 

 

Etiketler: araç bakım,hızlı cila,gyeon
Ekim 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR