Gyeon Bathe nedir? Nasıl Kullanılır?

Gyeon Bathe nedir? Nasıl Kullanılır?

 

Q2M Bathe kaliteli bir pH Nötr oto yıkama sistemidir. Kiri kolayca çözmek için iyi temizleme gücüne sahiptir. Kaplamaları veya boya korumalı yüzeyleri etkilemeyecek kadar yumuşaktır. Ayrıca pH nötr olduğundan nikel/krom kaplamalı veya çok parlak parçalar gibi hassas yüzeylerin bozulmasına neden olmaz.

Q2M Bathe Gyeon’un geleneksel pH nötr şampuanıdır. Her aracın günlük bakım için mükemmel seçimdir. Yüksek köpük ve yumuşak temizleme hareketi, her türlü araçlarda kullanım kolaylığı sağlar. Ilık su ile yıkama yapmanızı tavsiye ederiz.

Araç başı ortalama 15-20ml tüketimiyle, Ph 6 seviyesi ile Gyeon Q²M Bathe, mükemmel Ph Nötr bir araba şampuanıdır.

Gyeon Q2 Bathe yüksek konsantre formülü sayesinde süper verimlilik elde edebilirsiniz. Q2M Cure’ ü andıran kalın jel, suda çözülerek, çok hoş bir koku yayar.

KAYGANLIK

Boya kusurlarının% 90’ı yanlış yıkamanın bir sonucu olarak ortaya çıkar. Çift kova yöntemi, yumuşak bir eldiven veya etkili bir basınçlı yıkayıcı başarıyı ancak kısmen garanti edebilir. En önemli bileşenlerinden biri, eldivenin boyanın yüzeyi üzerinde yumuşak bir şekilde kaymasını artıran bir şampuan olarak kayganlığıdır. Kaygan özellikler ne kadar iyi olursa, aracımızın boyasında yeni kusurlar oluşma riskini en aza indirebiliriz.

NASIL KULLANILIR ?

15-20 ml Q²M Bathe şampuanı bir kova suya dökün - Çözeltiyi karıştırın - Çözeltiyi aracınıza uygulamak için Q²M Smoothie'yi kullanmanızı tavsiye ederiz.

ÜRÜN KULLANIMDAN SONRA NASIL SAKLANIR? BİR KEZ AÇILDIKTAN SONRA RAF ÖMRÜ NE KADARDIR?

Pompayı kapalı konumda sabitleyin. Kuru, karanlık ve serin bir yerde saklayın. Donmasına izin vermeyin, güneş ışığına maruz bırakmayın.

Q²M BATHE, BOYA VEYA KAPLAMAMA ZARAR VERİR Mİ / DEĞİŞTİRİR Mİ?

Hayır. Aksine boya veya kaplamanızda daha kaygan bir yüzey oluşturarak geç kirlenmesini sağlar.

HANGİ AMBALAJLARI VARDIR?

Şu an üretici tarafından piyasaya sürülen 400 ML - 1000 ML şeklinde olarak 2 ebatı vardır.

Buraya tıklayarak ürünün tüm ebatlarına ulaşabilirsiniz

 

 

Etiketler: şampuan,bathe,gyeon
Eylül 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR